Reteta zilei: Sos de branza cu verdeata

Printeaza

Sos de branza cu verdeata din: crema de branza, fasole, ceapa verde, nasturel, maioneza, ierburi aromate, sare, piper, legume proaspete.

 

Ingrediente: 

  • 225 gr crema de branza
  • 400gr fasole din conserva
  • 1 legatura ceapa verde
  • 50gr nasturel, tocat
  • 4 linguri maioneza
  • 3 linguri ierburi aromate
  • sare si piper
  • nasturel si legume proaspete pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Puneti crema de branza, fasolea, ceapa, nasturelul, maioneza si ierburile aromatice intr-un blender si omognizati.


Asezonati cu sare si piper si amestecati bine. Acoperiti si dati la rece cateva ore.


Serviti rece cu nasturel si legume proaspete.

Sos de branza cu verdeata

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Sos de avocado cu branza

Sos de avocado cu branza din: crema de branza, cheddar, avocado, ceapa, usturoi, ardei.   Ingrediente: 2 pachete crema de branza 150 gr cheddar, ras 1 avocado 1 ceapa mica 1 catel usturoi, zdrobit 1 ardei gras sau 1 ardei iute, dupa preferinta   Mod de preparare: Combinati toate ingredientele intr-un blender si omogenizati. Trasferati […]

Reteta zilei: Sos de branza cu usturoi si parmezan

Sos de branza cu usturoi si parmezan din: unt, usturoi, crema de branza, lapte, parmezan, piper, sare.   Ingrediente: 4 linguri unt 3 catei usturoi, tocat 240gr crema de brânză 1 cană lapte 240gr parmezan, ras ½ lingurița piper 1 praf sare   Mod de preparare: Topiți untul într-o cratiță medie. Adăugați usturoiul și gătiți […]

 

Sos dip de branza

Sos dip de branza din: ardei, chili, usturoi, sare, branza, ulei, coriandru. Ingrediente: 4 ardei iuţi uscaţi roşii 2 chili uscaţi 2 căţei de usturoi sare 6 linguri de brânză Manchego proaspăt rasă 4 linguri de ulei de măsline coriandru sau pătrunjel pentru ornat   Mod de preparare: Ardeii iuţi şi chili se înmoaie circa 30 de […]

 

Sos de branza cu sofran

Sos de branza cu sofran din: sofran, crema de branza, ceapa verde, busuioc, sare, piper, legume. Ingrediente:  putin sofran, cateva grame 200 g crema de branza 1 legatura ceapa verde 10 frunze de busuioc sare si piper legume proaspete, pentru servire   Mod de preparare: Puneti 1 lingura apa calda intr-un bol si presarati sofranul. […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.