Saleuri cu susan din: faina, drojdie, praf de copt, sare, piper, margarina sau untura d epporc, oua, smanatana, telemea, susan, boia. Ingrediente: 300 g făină 10 g drojdie proaspătă 1/2 plic praf de copt sare piper alb măcinat 200 g margarina sau 150 g untură de porc 2 ouă 200 ml smântână 100 g telemea […]
Saleuri cu branza
Saleuri cu branza din: aluat foitaj, ou, telemea tare, faina. Ingrediente: 1 aluat foitaj 1 ou 150 g telemea tare 1 lingură făină Mod de preparare: Dezgheţi aluatul, apoi îl aşezi pe o suprafaţă plană, dată cu făină. Baţi bine oul şi ungi toată suprafaţa foii, apoi presari brânza dată prin […]
Saleuri cu telemea
Saleuri cu telemea din: untura, sifon, drojdie, ou, sare, telemea, faina, seminte de chimen. Ingrediente: 1 cana untura sau margarina 1/2 cana sifon sau apa minerala drojdie cat o nuca 1 ou 1 lingura rasa de sare 300-400 g telemea veche, de oaie faina cat cuprinde 1 ou pentru uns seminte de chimen sau de […]
Saleuri cu sunca si cascaval
Saleuri cu sunca si cascaval dn: cascaval, sunca de praga, ou, unt, faina, ulei, otet, apa, sare. Ingrediente: 150 g cascaval sau mozzarella 200 g sunca de praga 1 ou pentru aluat: 200 g unt 11 linguri de faina 3 linguri de ulei 1 lingura de otet 1 cescuta de apa rece sare Mod […]
Saleuri cu verdeaţă
O reteta savuroasa de Saleuri cu verdeaţă din: aluat, unt, branza, galbenusuri, patrunjel si marar. Ingrediente: 1/2 pachet cu aluat foitaj (400 g ) 1/2 g pachet cu unt 50 g branza(parmeza sau cascaval) 2 galbenusuri patrunjel marar sare Mod de preparare: Scoate din congelator pachetul de aluat şi lasă aproximativ 30 de minute […]