Saleuri cu verdeaţă

Printeaza

O reteta savuroasa de Saleuri cu verdeaţă din: aluat, unt, branza, galbenusuri, patrunjel si marar.

Ingrediente:Saleuri_cu_verdeata

  • 1/2 pachet cu aluat foitaj (400 g )
  • 1/2 g pachet cu unt
  • 50 g branza(parmeza sau cascaval)
  • 2 galbenusuri
  • patrunjel
  • marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Scoate din congelator pachetul de aluat şi lasă aproximativ 30 de minute să se dezgheţe, între timp, topeşte untul.

Unge foia de aluat cu unt topit (foloseşte o pensulă de bucătărie ca să-ţi fie uşor), taie pe lung, sub formă de bastonaşe.

Bate gălbenuşurile cu puţină sare şi unge fiecare bastonaş, presară brânză.

Pune pe o parte din bastonaşe câteva fire de pătrunjel, iar pe altele, câteva fire de mărar. Bagă la cuptorul încins în prealabil şi ţine maximum 20 de minute. Serveşte-le calde.

Saleuri cu verdeaţă

Saleuri_cu_verdeata

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Vreau si eu saleuri din astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.