Salata de linte Puy cu rosii coapte

Printeaza

Salata de linte Puy cu rosii coapte din: rosii, ulei de masline, linte Puy, lamaie, usturoi, sare, piper, ceapa, franzela.

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200° C/gaz 6. Se pun pe o tavă 4 roşii tăiate pe jumătate, cu partea tăiată în sus. Se stropesc cu ulei de măsline, se asezonează. Se coc 15-20 de minute.

Se fierb 100g de linte Puy 20 de minute până ce boabele sunt fragede.

Se scurg, apoi se amestecă bine cu sucul de la 1/2 lămâie, 1/2 căţel de usturoi pisat, 2 linguri ulei de măsline, sare şi piper.

La sfârşit, se adaugă roşiile, 1/2 ceapă roşie mică tăiată felii şi 1 mână de pătrunjel. Se lasă la răcit şi se pune într-o casoletă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.