Reteta de dulceata de caise cu lamaie

Printeaza

Dulceata de caise cu lamaie din: caise, zahar, lamaie.

Ingrediente:

  • 1 kg caise fără sâmburi
  • 1 kg zahăr
  • 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Caisele se curăţă de sâmburi, apoi se aşază într-o cratiţă.

Se adaugă zahărul şi se laşă 4-5 ore până se topeşte.

Se lasă la fiert la foc mic până siropul este bine legat.

Spre sfârşit se ada­ugă feliile de lămâie.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.