Gulii umplute cu orez

Printeaza

Gulii umplute cu orez din: gulii, orez, ceapa, ulei, bulion, pesmet, marar, sare, piper.

Ingrediente:

  • 10 gulii
  • 100 g orez
  • 1 ceapă
  • 2 linguri de ulei
  • 4 linguri de bulion
  • 1 linguriţă de pesmet sau gris
  • 1 legătură de mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Guliile se curăţă de coajă, se scobesc în interi­or. Ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei, se adaugă orezul, 2 căni de apă şi se lasă la fiert.

Când orezul este fiert, se adaugă 1 lingură de bulion, o linguriţă de pesmet sau griş, mărarul tocat mărunt şi se potriveşte de sare şi piper.

Guliile se umplu cu orezul, se aşază într-o tavă şi se adaugă restul de bulion diluat cu o ceaşcă de apă. Se lasă la cuptor până se înmoaie guliile.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.