Tarta delicioasa cu legume

Printeaza

Tarta delicioasa cu legume din: oua, faina, unt, sare, smantana, dovleac, ceapa, ciuperci, ulei.

 

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 200 g făină
  • 100 g unt rece
  • 1 praf de sare

Pentru umplutură:

  • 3 ouă
  • 100 g smântână
  • 1/2 dovleac
  • 3-4 cepe verzi
  • 6-7 ciuperci
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri ulei

 

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu untul tăiat cubuleţe, un praf de sare şi oul. Când aluatul devine omogen, îl înfăşori în folie alimentară şi-l dai la rece o oră. Indepărtezi seminţele dovleacului, îl descojeşti şi-l tai cubuleţe.

Tai ciupercile în sferturi şi toci ceapa. Sotezi legumele în ulei 5-6 minute, cu un praf de sare.

Baţi ouăle şi le amesteci cu smântână şi un praf de sare.

Intinzi aluatul în tavă, inclusiv pe margini, şi-l înţepi din loc în loc cu furculiţa.

 

Tarta delicioasa cu legume

Tarta delicioasa cu legume

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.