Reteta zilei: Somon cu dovlecel, rosii si sos pesto
PrinteazaSomon cu dovlecel, rosii si sos pesto din: dovlecel, sos pesto, somon, rosii cherry, usturoi, ulei de masline, otet balsamic, piper, busuioc.
Ingrediente:
- 1 dovlecel
- 4 linguri de sos pesto
- 2 fileuri de somon
- 2 cani rosii cherry
- 4 căței de usturoi
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 lingura otet balsamic
- ¼ linguriță piper negru
- 2 linguri de busuioc proaspăt tocat
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Radeti dovlecelul. Scurgeti bine dovlecelul. Amestecati cu 2 linguri de sos pesto.
Împărțiți amestecul de dovlecel in doua folii de aluminiu pregatite.
Așezați somonul deasupra, apoi adaugati deasupra cate 1 lingura de sos pesto peste fiecare bucata de peste.
Adaugati rosiile cherry, usturoi, ulei de măsline, oțet balsamic, piper negru și busuioc intr-un castron si amestecati.
Adaugati in jurul somonului si inveliti bine.
Dati la cuptor intr-o tava timp de 20 minute.
Scoateți din cuptor și serviti cald.
Somon cu dovlecel, rosii si sos pesto
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-somon-cu-dovlecel-rosii-si-sos-pesto html
Arata foarte bine somonul