Reteta zilei: Somon cu dovlecel, rosii si sos pesto

Printeaza

Somon cu dovlecel, rosii si sos pesto din: dovlecel, sos pesto, somon, rosii cherry, usturoi, ulei de masline, otet balsamic, piper, busuioc.

Somon cu dovlecel, rosii si sos pesto

Somon cu dovlecel, rosii si sos pesto

Ingrediente: 

  • 1 dovlecel
  • 4 linguri de sos pesto
  • 2 fileuri de somon
  • 2 cani rosii cherry
  • 4 căței de usturoi
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingura otet balsamic
  • ¼ linguriță piper negru
  • 2 linguri de busuioc proaspăt tocat

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Radeti dovlecelul. Scurgeti bine dovlecelul. Amestecati cu 2 linguri de sos pesto.

Împărțiți amestecul de dovlecel in doua folii de aluminiu pregatite.

Somon cu dovlecel, rosii si sos pesto
Așezați somonul deasupra, apoi adaugati deasupra cate 1 lingura de sos pesto peste fiecare bucata de peste.

Somon cu dovlecel, rosii si sos pesto
Adaugati rosiile cherry, usturoi, ulei de măsline, oțet balsamic, piper negru și busuioc intr-un castron si amestecati.
Adaugati in jurul somonului si inveliti bine.

Somon cu dovlecel, rosii si sos pesto
Dati la cuptor intr-o tava timp de 20 minute.
Scoateți din cuptor și serviti cald.

Somon cu dovlecel, rosii si sos pesto

Somon cu dovlecel, rosii si sos pesto

Somon cu dovlecel, rosii si sos pesto

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-somon-cu-dovlecel-rosii-si-sos-pesto html

1 comentariu

  1. Arata foarte bine somonul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.