Tiramisu la pahar cu amaretto si ciocolata

Printeaza

Tiramisu la pahar cu amaretto si ciocolata din: mascarpone, pisc, oua, zahăr pudră, amaretto, ness, apă, cacao, sare, ciocolată albă, ciocolată neagră.

 

Ingrediente:

  • 150 g mascarpone
  • 8 piscoturi şampanie
  • 3 ouă
  • 50 g zahăr pudră
  • 20 ml amaretto
  • 1 linguriţă ness
  • 80 ml apă
  • 1 lingură cacao
  • 1 praf de sare
  • 25 g ciocolată albă
  • 25 g ciocolată neagră

 

 

Mod de preprare:

Se freacă gălbenuşurile cu 25 g de zahăr pudră pâ­nă se albesc, se adaugă mas­carpone şi se omogenizează amestecul.

Albuşurile se bal spuniă ca pentru bezea cu prafuil de sare şi restul de za­hăr pudră.

Se încorporează încet în amestecul de gălbe­nuşuri cu mascarpone.

Se adaugă siropul făcut clin ness, amaretto şi apă, amestecând cu atenţie ca să nu se lase crema.

Se aşază pe fundul paharelor pişcaturi, se pune un strat de cremă, alte pişcoturi şi deasupra cremă.

Se pre­sară eu pudră de cacao, se ornează cu bucăţele de cio­colată şi se lasă la rece cel puţin patru ore.

Tiramisu la pahar cu amaretto si ciocolata

Tiramisu_la_pahar_cu_amaretto_si_ciocolata

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Desert

Tiramisu Vegan: Descoperiți Desertul Italian Perfect – Aromă Autentică și Textură Cremoasă!

Tiramisu Vegan: Descoperiți Desertul Italian Perfect – Aromă Autentică și Textură Cremoasă din: caju, lapte vegetal, sirop de agave, suc de lamaie, extract de vanilie, espresso, lichior de cafea, biscuiti vegan, cacao. Explorați lumea deserturilor vegane cu acest Tiramisu Vegan, o reinterpretare splendidă a clasicului italian. Perfect pentru iubitorii de cafea și dulciuri, acest tiramisu […]

retete

Tiramisu – un desert italian clasic

Tiramisu – un desert italian clasic din: galbenusuri de ou, zahar , mascarpone, frisca, piscoturi, cafea espresso, lichior, cacao, ciocolata. Ingrediente: Pentru crema mascarpone: 4 gălbenușuri de ou 100g zahăr 500g mascarpone 200ml frișcă lichidă Pentru asamblare: 300g pișcoturi Savoiardi (sau ladyfingers) 300ml cafea espresso tare, răcită 2-3 linguri de lichior (Amaretto sau Marsala, opțional) […]

 

 

Savurati!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.