Cordon bleu din vinete cu bacon
PrinteazaCordon bleu din vinete cu bacon din: vinete, cascaval, bacon, oua, faina, pesmet, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 vânătă medie
- 100-150 g caşcaval mai tare
- 100 g bacon
- 2 ouă
- făină
- pesmet
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală vânata şi tai-o în felii subţiri, în număr cu soţ. Sărează feliile de vânătă şi lasă-le 10-15 minute la scurs, presează-le apoi uşor, pentru a scurge apa.
Pe fiecare felie de vânătă pune o felie de caşcaval şi una de bacon, acoperă cu o altă felie de vânătă. Fixează totul cu o scobitoare, presând puţin.
Dă fiecare pacheţel prin făină, ou şi pesmet, apoi prăjeşte-le în ulei încins. Serveşte paneurile ca atare sau lângă o salată de sezon.
Cordon bleu din vinete cu bacon
Pofta buna!