Oua jumari cu jambon

Printeaza

Oua jumari cu jambon din: oua, jambon, lapte, sare, ulei.

 

Ingrediente:

  • 2 oua
  • 50 g jambon
  • 2 linguri cu lapte
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se spala ouale si se sparg in farfurie adanca. Se adauga laptele, apoi se sareaza dupa gust.

Se bate 1 minut amestecul, se adauga jambonul taiat felii subtiri si se rastoarna amestecul in ulei incins.

Cand ouale s-au inchegat se rupe amestecul cu furculita, se intoarce fiecare bucata si se rumeneste si pe partea cealalta, jumarile se scot pe o farfurie, se inconjoara cu felii de cartof fiert, se presara cu verdeata tocata si se serveste totul cald, cu paine feliata.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.