Ciuperci umplute cu oua jumari si tarhon

Printeaza

Ciuperci umplute cu oua jumari si tarhon din: ciuperci, oua, smantana, tarhon, sare si piper.

Ingredinte:

  • 1/2 kg ciuperci
  • 2 oua
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita tarhon tocat marunt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare

Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa.

Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se asaza pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se presara cu sare si piper si se pun la
cuptor.

Din oua se prepara jumarile (ouale se bat si se prajesc in tigaie), care se toaca, se amesteca cu smintina si tarhonul.

Dupa ce s-au copt ciupercile in cuptor, se scot si se umplu cu compozitia rezultata.

Se asaza in tava unsa cu unt si se tin in cuptor 5 minute. Se servesc reci, stropite cu zeama de lamiie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata

Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata

Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata din: ciuperci, ulei de masline, sare, piper, unt, ceapa, cimbru, vin rosu, supa de vita, pesmet, branza gruyere, parmezan, patrunjel. Ingrediente: 24 de ciuperci 2 linguri ulei de măsline sare și piper, dupa gust 3 linguri unt 2 cepe, felii subțiri 2 lingurite cimbru tocat 1/4 ceasca vin roșu 1/2 […]

Ciuperci umplute cu pasta de creveti

Ciuperci umplute cu pasta de creveti

Ciuperci umplute cu pasta de creveti din: ciuperci, unt topit, creveti, ceapa verde, coriandru, bacon, ardei iute, sos de peste, sare, piper. Ingrediente: 24 ciuperci 2 linguri de unt topit 250gr creveti decorticati ¼ cana de ceapa verde, tocata ¼ ceasca coriandru 2 felii de bacon, cubulete 1 lingura de ardei iute, cuburi 1 lingurita […]

 

Oua de prepelita cu ciuperci

Ciuperci umplute cu oua

Ciuperci umplute cu oua din: ciuperci, oua, pesmet, telemea, ulei, verdeata. Ingrediente: 8 ciuperci proaspete 8 ouă de prepeliţă 2 linguri pesmet 100 g telemea 2-3 linguri ulei verdeaţă, după gust   Mod de preparare: Ciupercile se curată şi se înlătură picioruşele care se toacă. Se amestecă picioruşele tocate cu telemeaua rasă, pesmetul şi verdeaţa. […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.