Retete de Revelion: Cotlete de vitel
PrinteazaCotlete de vitel din: cotlete de vitel, ulei, rosii, vinete, usturoi, vin alb, patrunjel, sare si piper.
- 1 kg cotlete de vitel
- 5 linguri ulei
- 5 rosii
- 2 vinete
- 2 catei de usturoi
- 1 pahar vin alb
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Prăjiţi cotletele într-o cratiţă, în ulei încins, până când se rumenesc pe ambele părţi.
Tăiaţi vinetele în felii, daţi-le prin făină şi prăjiţi-le în ulei. In uleiul rămas prăjiţi roşiile opărite, curăţate de pieliţă şi tocate.
Puneţi în cratiţă cotletele, peste acestea feliile de vinete, usturoiul, verdeaţa tocată şi vinul.
Potriviţi de sare şi piper şi puneţi cratitaîn cuptorul încins. Coaceti 10-15 minute la foc potrivit.
Cotlete de vitel
Pofta buna!