6 retete cu carne de miel

Printeaza

Retete cu carne de miel pentru Paste:

Miel_3

Muschiulet de miel in unt

O reteta de muschiulet de miel in unt din: usturoi, rozmarin, cimbru, muschiulet de miel, sare, piper, unt, patrunjel, coaja de lamaie, ceapa verde si rosii cherry. Ingrediente: 2 catei de usturoi 1 fir de rozmarin 3 fire cimbru 4 bucati de muschiulet de miel (180 g) sare piper 80 g unt 1 legatura patrunjel…Read more »

Miel condimentat

O reteta de miel condimentat din: ulei de masline, spata de miel, ceapa, usturoi, scortisoara, seminte de chimion, chilli, rosii, supa de legume, melasa de rodie, caise, smochine si coriandru. Ingrediente: 1½ ulei de măsline 2 bucăţi spată de miel, cu os 3 cepe, foliate 4 căţei de usturoi, feliaţi ½ baton de scorţişoară 1…Read more »

Retete pentru masa de Paşti

Sarbatorile de Paste se apropie si deja ne gandim cu totii la ce feluri de mancare sa pregatim pentru masa de sarbatoare. Va prezentam o serie de retete pentru masa de Paşti: Pulpa de miel umpluta   O reteta de pulpa de miel umpluta din: pulpa de miel, ulei, chifle, ou, smantana, unt, urzici, migdale,…Read more »

Drob cu ou din carne de miel, curcan sau viţel

O reteta de Drob cu ou din carne de miel, curcan sau viţel din: chifla, ceapa, ulei, ceapa verde, patrunjel, carne de miel, organe de miel, ou, gris, sare si piper. Ingrediente: 1 chiflă veche de-o zi 2 cepe 3 linguri ulei 2 cepe verzi 1 legătură pătrunjel 400 g carne de miel tocată (sau…Read more »

Miel pe pat de legume asortate

O reteta de miel pe pat de legume asortate din: carcasa de miel, piper, ceapa, patrunjel, cimbru, rozmarin, unt, ou, fasole verde, cimbrisor, mazare, dovlecei, praz, ulei, sare si mustar. Ingrediente: 1 carcasa de miel cu coaste (circa 800 g) piper 3 cepe frantuzesti 1 legatura patrunjel 1 legatura cimbru 1/2 legatura patrunjel 1 fir…Read more »

Drob de miel pane

O reteta de drob de miel pane din: organe de miel, oua, verdeata, faina, pesmet si ou. Ingrediente: 500 g organe de miel 3 oua verdeata: o jumatate de legatura de marar, o jumatate de legatura de patrunjel, o legatura de ceapa 3 linguri de faina alba 3 linguri de pesmet 1 ou pentru batut…

1 comentariu

  1. Muschiuletul ala o sa-l fac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.