Vrăbioare la frigare cu garnitură de legume

Printeaza

Vrăbioare la frigare cu garnitură de legume

Ingrediente:Vrăbioare la frigare cu garnitură de legume

  • 1,350 kg vrăbioara
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 50 g grăsime sau ulei

 

Mod de preparare:

Vrăbioara se sărează, se dă piper şi se leagă întreagă cu o sîrmă subţire de frigare. Se învîrteşte în jurul jarului încins, circa 45 minute.

Din cînd în cînd se unge cu grăsime şi’se presară cimbru.

Cînd este gata, se taie felii şi se aşază pe un platou garnisit cu legume, cartofi şi sosul preferat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.