Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume

Printeaza

Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume din: muşchi de viţel, ciuperci, kaizer, ardei graşi, roşii, usturoi, ceapă, sare, piper, otet.

Ingrediente:Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume

  • 4 bucăţi (file) muşchi de viţel
  • 6-8 ciuperci
  • 250 g kaizer
  • 2 ardei graşi
  • 2-3 roşii
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 ceapă
  • sare, piper
  • oţet

Mod de preparare:

Cureţi ai speli legumele. Toci mărunt ceapa, ardeii, roşiile şi usturoiul. Amesteci toate legu­mele şi condimentezi, după gust, cu sare, piper şi oţet.

In această compoziţie laşi bucăţile de carne, să se marineze un sfert de oră. După acest timp, scoţi bucăţile de carne, le laşi să se scurgă şi le pui pe grătar.

Cureţi ciupercile şi îndepărtezi codiţele, pe care le toci împreună cu kaizerul şi le adaugi în compoziţia în care s-a marinat carnea.

Cu această compoziţie umpli ciu­percile şi le pui la fiert, pe grătar sau în cuptor. Serveşti bucăţile de carne, alături de ciupercile umplute.

Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume

Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.