Vegeta la borcan

Printeaza

Vegeta la borcan

Ingrediente:Vegeta la borcan

  • 1 kg morcovi
  • 1 kg păstârnac
  • 1 kg pătrunjel
  • 1 kg gogoşari
  • 1 kg conopidă
  • 1 kg ardei kapia
  • pătrunjel 2 legături
  • ţelină 2 legături
  • 600 g sare

 

Mod de preparare:

Se dau toate prin maşina de tocat şi se amestecă cu sare, apoi punem la borcane şi adăugăm puţin ulei deasupra. la sfârşit, le legăm şi le dăm la cămară.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.