Muraturi de toamna tarzie

Printeaza

Muraturi de toamna tarzie

Se taie felii 4-5 morcovi, 1 kg gogoşari, 2 cepe şi 1 căpăţână de usturoi. Se desface în bucheţele 1 conopidă.

Se alternează legumele în borcane încăpătoare, apoi se toarnă o soluţie pregătită jn 1L oţet, apă, 2 linguri sare grunjoasă, 4 linguri zahăr, piper boabe şi foi de dafin.

Se închid borcanele ermetic şi, după ce se răcesc, se depozitează în cămară.

Muraturi de toamna tarzie

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.