Tochitură muntenească

Printeaza

Tochitură muntenească

Ingrediente:Tochitura munteneasca

  • 500 g carne de porc fără os
  • 250 g rinichi
  • 250 g ficat
  • 250 g cârnaţi subţiri
  • 3-4 linguri untură
  • 10 căţei de usturoi
  • 100 ml vin
  • piper
  • sare
  • apă sau supă
  • 1 pahar suc de roşii mai gros

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli rinichii în mai multe ape. Speli bine carnea şi ficatul, apoi le tai tot bucăţele. Tai câmăciorii în bucăţi lungi de 4-5 cm.

Pui apoi carnea să se prăjească în untură şi când bucăţile sunt rumenite adaugi sucul de roşii şi le laşi câteva minute să se prăjească.

Stingi totul cu vinul şi supa preparată cu un cub de condiment sau cu apa caldă. Adaugi apoi usturoiul pisat, sare, piper după gust şi laşi să fiarbă înăbuşit 20 de minute.

Tochitură muntenească

Tochitura munteneasca

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • tochitura munteneasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.