Tocanita de vita cu ienibahar

Printeaza

O reteta de tocanita de vita din: pulpa de vita, rosii, morcov, ceapa, ardei grasi, fasole neagra, untura, boabe ienibahar, foaie de dafin, sare si piper.

Ingrediente:Tocanita de vita cu ienibahar

  • 600 g pulpă de de vită
  • 1 kg roşii
  • 1 morcov
  • 2-3 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 200 g fasole neagră
  • 2 linguri cu untură
  • 5-6 boabe ienibahar
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în untura încinsă. Adaugă carnea în bucăţi mari. Acoperă totul cu apă, pune sare şi lasă să fiarbă la foc mic.

Pune foaia de dafin şi boabele de ienibahar. Când carnea este aproape fiartă, adaugă mor­covul ras, fasolea fiartă separat şi ardeiul fâşii.

După câteva clocote, pune roşiile decojite şi zdro­bite. Potriveşte gustul de sare şi piper şi mai lasă puţin pe foc.

Tocanita de vita

Tocanita de vita cu ienibahar

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.