Tocana de pui cu quinoa

Printeaza

Tocana de pui cu quinoa din: ulei de masline, ceapa, ardei grasi, rosii, piept de pui, quinoa, fasole rosie, patrunjel, sare, piper si chili.

Ingrediente:Tocana_de_pui_cu_quinoa

  • o lingura ulei de masline
  • o ceapa
  • 2 ardei grasi
  • o conserva rosii cubulete
  • 500 g piept de pui dezosat
  • 150 g quinoa
  • un morcov
  • o conserva fasole rosie
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • chili

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa tocată în uleiul încins, adaugă ardeii şi morcovii tăiaţi şi înăbuşe-i, să se înmoaie. Adaugă bucăţile de pui şi mai lasă 5-10 minute. Toarnă peste tocană roşiile şi lasă să fiarbă acoperit circa 10 de minute. Adaugă la fiert quinoa şi fasolea şi lasă să clocotească încă 15 minute.

Condimentează după gust, cu sare, piper, boia, chili etc. Inainte de a servi, presară în farfurie pătrunjel verde tocat.

Tocana de pui cu quinoa

Tocana_de_pui_cu_quinoa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.