Tarta cu miere si fistic

Printeaza

O reteta delicioasa de tarta cu miere si fistic din: aluat de tarta, sirop, miere, zeama si coaja de portocala, oua, fistic, migdale, pesemt, apa de flori si iaurt integral.

Ingrediente:Tarta cu miere si fistic

  • 200 g aluat de tarta
  • 200 ml sirop bine legat
  • 100 g miere poliflora
  • 3 lingura zeama si coaja rasa de la 1 portocala
  • 3 oua
  • 50 g fistic, tocat
  • 50 g migdale, tocate
  • 90 g pesmet alb
  • cateva picaturi apa de flori
  • iaurt integral, pentru servit

 

Mod de preparare:

Preîncâlzeşte cuptorul la semnul 3/160C. Tapetează forma de tartă cu hârtie de copt şi întinde aluatul într-o foaie, în formâ. Intr-un bol, amestecă toate ingredientele – mai puţin iaurtul – şi toarnă amestecul în formă.

Dă la cuptor 30-40 de minute, până când se întăreşte. Ornează cu coajă de lămâie şi serveşte cu iaurt cremos.

Tarta cu miere si fistic

Tarta cu miere si fistic

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.