Tarta frageda

Printeaza

O reteta delicioasa de tarta cu:faina, unt, zahar vanilat, oua, praf de copt, zahar, visine .

Ingrediente:

  • 400 g faină
  • 200 g unt
  • 1 pacheţel zahăr vanilat
  • 3 gălbenuşuri
  • 1 praf de copt
  • 300 g zahăr
  • 300 g vişine fără sâmburi
  • 2 linguri zahăr pentru  macerat vişinele

 

Mod de preparare:

Presari vişinele cu ce­le două linguri de za­hăr şi le laşi să se macereze 30 de minute.

Intre timp, amesteci cu mixerul, într-un castron mare, făina, untul sau margari­na, zahărul, zahărul vani­lat, praful de copt şi cele trei gălbenuşuri, până se omogenizează complet.

Adaugi vişinele scurse, amesteci uşor să nu se sfărâme şi torni aluatul  într-o formă de tartă, apoi o in­troduci în cuptorul preîncălzit pentru circa 35-40 de  minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.