Tarta cu crema de unt de alune

Printeaza

Tarta cu crema de unt de alune din: orz, nuca, curmale, miere, portocala, sare, banane, alune, cocos, miere, cacao, scortisoara, prune uscate.

Ingrediente :Tarta cu crema de unt de alune

  • 1 cana orz
  • 1 cana jum nuca
  • jum cana curmale
  • 2 linguri miere
  • coaja de portocala
  • sare

 

Ingrediente crema: 2 banane 6 linguri unt de alune jum cana de nuca de cocos 3-4 lg miere 1 lg cacao coaja de portocala scortisoara jum cana prune uscate 2 portocale mai mari

 

Mod de preparare :

Primele 2 ingrediente se pun la inmuiat peste noapte in apa, a 2 zi dimineata se clatesc si se lasa sa se usuce.

Dupa ce s-au uscat se proceseaza cu restul de ingrediente.Daca aluatul nu este destul de lipicios mai adaugati curmale(conteaza foarte mult tipul lor, ale mele au fost putin mai uscate si am adaugat mai mult de jum de cana)

Se proceseaza bananele cu untul, se adauga restul de ingrediente cu exceptia portocalelor.

Portocalele se taie marunt.

Se pune aluatul intr-o tava de tarta, se pun bucatile de portocala si crema, se da la congelator pentru min 2 ore pentru a se fixa bine, se taie si se lasa la temperatura camerei cateva minunte pentru a fii mai delicioasa.

Se tine la frigider.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.