Supa crema de morcovi cu crutoane de paine si frunze de patrunjel

Printeaza

Supa crema de morcovi cu crutoane de paine si frunze de patrunjel din: morcovi, cartofi, ceapa, telina, ardei gras, pastarnac, sare, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Supa_crema_de_morcovi_cu_crutoane_de_paine_si_frunze_de_patrunjel

  • 0,5 kg morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras
  • 1 pastarnac
  • sare
  • 2 linguri cu ulei
  • patrunjel frunze

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert, în 2 l de apă, ceapa, telina, păstârnacul, ardeiul gras şi, după ce au fiert, se scot legumele întregi şi se potriveşte supa cu sare.

Se taie morcovii felii şi se înăbuşe într-o tigaie, împreună cu o ceapă tocată mărunt.

Când începe să se înmoaie morcovul, se adaugă sarea şi cartofii tăiaţi felii. Se adaugă supa de zarzavat cât să acopere amestecul şi se lasă la fiert 45 de minute, adaugând supă permanent.

La final, amestecul se pune la pasat în blender şi se subţiază cu zeama de supă după gust.

Se serveşte cu crutoane de pâine şi câteva frunze de pătrunjel pentru aromă.

Supa crema de morcovi cu crutoane de paine si frunze de patrunjel

Supa_crema_de_morcovi_cu_crutoane_de_paine_si_frunze_de_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.