Supa crema de legume cu verdeata

Printeaza

Supa crema de legume cu verdeata din: cartofi, morcovi, raacina de patrunjel, telina, ardei gras, dovlecel, ceapa, unt, patrunjel, sare.

Ingrediente:Supa_crema_de_legume_cu_verdeata

  • 1 kg cartofi
  • 500 g morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura cu unt
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă ceapa, tai-o mărunt şi fierbe-o în apă cu un praf de sare. Adaugă morcovii, ţelina, cartofii şi rădăcina de pătrunjel tăiate în cubuleţe. Când zarzavatul a început să se înmoaie, adaugă dovlecelul şi ardeiul. Lasă pe foc să fiarbă, apoi trece toate legumele printr-o sită.

Subţiază piureul obţinut cu zeama în care au fiert legumele. Lasă-I să dea în câteva clocote, potriveşte gustul de sare şi adaugă untul. Pune deasupra legumele păstrate. Serveşte supa cu verdeaţă.

Supa crema de legume cu verdeata

Supa_crema_de_legume_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.