Supa crema de conopida cu ulei de masline si piper

Printeaza

Supa crema de conopida cu ulei de masline si piper din: ulei de masline extravirgin, piper, sare, apa, conopida, ceapa si ulei de masline.

Ingrediente:Supa_crema_de_conopida_cu_ulei_de_masline_si_piper

  • ulei de masline extravirgin, dupa gust
  • piper proaspat, dupa gust
  • sare dupa gust
  • 500g apa
  • 1 conopida desfacuta in buchetele
  • 1 ceapa medie, taiata
  • 3 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si caleste ceapa la foc mic timp de 15 minute, fara sa o lasi sa prinda culoare Adauga buchetelele de conopida, adauga sare dupa gust si 100g de apa. Da focul la mare, acopera totul cu un capac si lasa timp de 15-18 minute, pana se face conopida.

Adauga restul cantitatii de apa, da focul la mic si lasa sa mai fiarba inca 20 de minute, fara capac. Pune totul in blender si amesteca pana cand prinde o consistenta cremoasa. Lasa apoi supa sa stea timp de 20 de minute, timp in care se va ingrosa usor.

Subtiaza supa cu inca 100g de apa si incalzeste-o. Serveste-o calda, stropita cu putin ulei de masline si piper.

Supa crema de conopida cu ulei de masline si piper

Supa_crema_de_conopida_cu_ulei_de_masline_si_piper

Pofta buna!

 

 

3 comentarii

  1. Arata foarte bine supa crema de conopida

  2. Nu-mi place supa asta

  3. Eu nu am mancat supa din asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.