Spuma de căpşuni

Printeaza

Spuma de căpşuni din: capsuni, albusuri, zahar brun, zahar vanilat.

Ingrediente:Spuma_de_capsuni

  • 700 g capsuni
  • 4 albusuri
  • 100 g zahar brun
  • zahar vanilat

 

Mod de preparare:

Ţine ingredientele la frigider înainte de a le folosi. După ce ai curăţat şi spălat căpşunile, mixează-le cu 3 linguri de zahăr. Bate bine albuşurile cu zahărul rămas până când obţii o spumă tare, adaugă zahărul vanilat şi încorporează, de sus în jos, cu ajutorul unei spatiile, piureul de căpşuni.

După ce ai omogenizat compoziţia, dă spuma la frigider pentru cel puţin 20 de minute. Pune spuma în cupe şi, dacă vrei, decoreaz-o cu frunzuliţe de mentă, jumătăţi de căpşuni şi cu pişcoturi.

Spuma de căpşuni

Spuma_de_capsuni

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.