Sos tahini

Printeaza

Sos tahini

Ingrediente:Sos tahini

  • 4 linguri de susan
  • 2 lingurite ulei de masline presat la rece
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • 1/2 ceasca de apa

 

 

Mod de preparare:

Susanul se macina in rasnita de cafea sau se pune in blender cu apa. Se acreste si sareaza dupa gust. Apa puneti in functie de cat de diluat il vreti.

Optional puteti pune usturoi.
Este un ingredient de baza in bucataria arabeasca si israeliana. Poate inlocui untul de arahide si se folosete cand se prepara sandwich-uri, supe, legume, halva, hummus, diverse dulciuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.