Snitele de vita cu sos de patrunjel

Printeaza

 

O reteta de snitele de vita cu sos de patrunjel, marar, otet, oregano, sare, piper si busuioc.

Ingrediente: Snitele de vita cu sos de patrunjel

  • 8-10 şniţele de vită
  • 200 ml ulei
  • 2 legături pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 1 lingură oţet
  • 4-5 căţei de usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Speli mărarul, îl tai mărunt şi-l ames­teci cu uleiul, oregano, busuioc, sare şi piper. Laşi feliile de carne în acest amestec pentru 5-6 ore, la rece. Le scoţi apoi şi le prăjeşti cu foarte puţin ulei, pe ambele părţi.

Pregăteşti apoi sosul. Speli pătrunjelul şi-l pui împreună cu usturoiul curăţat, uleiul, oţetul şi zeama de lămâie într-un blender sau treci totul prin maşina de tocat. Obţii un sos în care pui sare şi piper după gust.

Aduci şniţelele cu sosul alături şi cu garnitură de cartofi copţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.