Scrumbie cu fulgi de migdale

Printeaza

Scrumbie cu fulgi de migdale din: scrumbii, lamaie, hrean in otet, mustar, ardei iute, fulgi de migdale, cartofi, ulei de masline, sare, unt si patrunjel.

Ingrediente:Scrumbie_cu_fulgi_de_migdale

  • 4 scrumbii
  • 4 felii de lamaie
  • 2 lingurite cu hrean in otet
  • 2 lingurite cu mustar
  • 1 ardei iute
  • 100 g fulgi de migdale
  • 3-4 cartofi albi
  • ulei de masline
  • sare
  • unt
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Curăţă scrumbiile şi pune în burta fiecărui peşte o felie de lămâie, o jumătate de linguriţă cu hrean, câteva felii de ardei iute şi un strop de sare. Unge-le cu muştar şi presară-le fulgi de migdale. Stropeşte cu ulei şi împachetează scrumbiile în hârtie de pergament.

Aşază-le într-o tavă şi dă la cuptorul încins 20-25 de minute. între timp, fierbe în apă cu sare cartofii tă­iaţi în cuburi, iar când sunt gata, trage-i în unt încins. Serveste scrumbiile cu cartofi natur si patrunjel verde.

Scrumbie cu fulgi de migdale

Scrumbie_cu_fulgi_de_migdale

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Adriana Valentina

    Nu stiu de unde sa cumpar fulgid e migdale, scrumbie mai gasesc, dar fulgi din aia nu prea stiu unde sa caut

  2. fulgi de migdale se gasesc in Auchan, eu ii folosesc la prajituri pentru ornat, scrumbie insa n-am mancat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.