Sarmale cu orez

Printeaza

 Sarmale cu orez

Ingrediente:Sarmale cu orez

  • 1 varză mare murată
  • 500 g ceapă
  • 250 g ulei
  • 200 g orez
  • 50 g stafide
  • 1 ceşcută apă
  • boia
  • sare
  • piper
  • zahăr

Mod de preparare:

Incingem uleiul şi prăjim în el ceapa tocată pînă se îngălbeneşte bine. Adău­găm orezul spălat şi-1 prăjim puţin, îm­preună cu ceapa. Turnăm o ceşcută de apă fierbinte ca să se umfle orezul. Adăugăm sare, boia şi stafide. Ameste­căm totul bine.

Facem sarmalele, procedînd la fel ca la sarmalele de carne. Ser­vim sarmalele calde sau reci.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O reteta buna de sarmale de post.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.