Salata cu sos de gorgonzola

Printeaza

Salata cu sos de gorgonzola din: salata, portocala, sunca de praga, gorgonzola, cascaval, ardei gras, sare, piper si smantana.

Ingrediente:

  • cateva frunze de salata
  • 1 portocala
  • 150 g sunca de Praga
  • 75 g gorgonzola
  • 200 g cascaval
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper

pentru sos:

  • 150 ml smantana de gatit
  • 100 g gorgonzola
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pentru sos, pune pe foc, la bain-marie, smântână de gătit. Când s-a înfierbântat, adaugă gorgonzola tăiată în cubulufe şi amestecă. Lasă pe foc până ce se topeşte brânza şi obţii un sos cremos. La final, potriveşte gustul de sare şi presară puţin piper proaspăt măcinat.

Intr-un castron, pune 2-3 frunze de salata. In miloc amesteca cubulete de gorgonzola, cascaval si ardei gras. Adauga fasii de sunca de Praga si felii de portocala. Toarna sosul de gorgonzola racorita si asezoneaza cu sare si piper. Serveste imediat.

Salata cu sos de gorgonzola

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.