Salată mediteraneană cu creveţi si rucola

Printeaza

Amestecă zeama de la 1 lămâie cu 4 linguri ulei de măsline extravirgin şi un praf de fulgi de ardei iuţi. Adaugă 1 ceapă roşie feliată şi 1 bulb de fenicul feliat. Lasă-le deoparte 7-8 minute, să se înmoaie puţin. încorporează 1 mână mare de rucola şi 200g de creveţi gătiţi. Asezonează şi serveşte cu pâine cu usturoi.

Salată mediteraneană cu creveţi si rucola

Salata_mediteraneana_cu_creveti_si_rucola

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.