Salata de popinci si gogosari

Printeaza

Salata de popinci si gogosari

Ingrediente:Salata de popinci si gogosari

  • 4 kg gogoşari
  • 3 kg popinci (ciuperci)
  • 2 kg ceapă
  • 100 g oţet
  • 1 l de ulei

 

Mod de preparare:

Se taie totul peştişori, după care se pun pe rând într-o cratiţă cu 1 l de ulei.

Se unduieşte timp de zece minute ceapa, după care se dă deoparte, apoi se pun gogoşarii, se scot, se pun popincile tot în aceeaşi cratiţă, timp de 10 minute, se adaugă ceapa, apoi gogoşarii.

În continuare, se toarnă oţetul şi condimentele, după care se lasă timp de un sfert de oră la prăjit. La final se aşează fierbinţi în borcane.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Aaaa, salata de ciuperci, ca nu intelegeam ce este …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.