Rulouri din napolitană umplute cu frişcă

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri din napolitana umplute cu frisca din: unt, zahar, frisca, ou, zahar vanilat, faina, glazura de ciocolata, frisca, zahar vanilat si grasime.

Ingrediente:Rulouri din napolitană umplute cu frişcă

  • 125 g unt
  • 100 g zahăr
  • 100 g frişcă
  • 1 ou
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 150 g faină
  • 150 g glazură de ciocolată
  • 200 g frşcă
  • 1 plic zahăr vanilat

în plus: 

  • grăsime pentru uns forma de copt

 

Mod de preparare:

Se ung uşor cele două părţi ale aparatului de copt vafe, se închide aparatul cu clapa şi se lasă puţin să se încălzească.

Se bat cu mixerul za­hărul, smântână, oul şi za­hărul vanilat, până se devin spumă.

Se încorpo­rează făina şi se mai ames­tecă uşor.

Pe o parte a aparatu­lui de vafe preîncălzit se întinde, în mijloc, 1 lingură de aluat, se închide şi se lasă 2 minute, până când devine auriu.

Vafele astfel obţinute se rulează imediat, apoi se lasă să se răcească.

Glazura se fărâmiţează şi se lasă să se topească pe baie de aburi.

Se ia de pe foc, se ung capetele rulourilor din vafă, apoi se lasă să se întărească.

Frişca se amestecă cu zahărul vanilat, se pune într-un aparat de şpriţat şi se umplu rulourile din vafă.

Rulouri din napolitană umplute cu frişcă

Rulouri din napolitană umplute cu frişcă

Pofta buna!

 

 

 

 


poate te intereseaza si:

Deliciu cu napolitana din: oua, zahar, faina, rahat, miez de nuca, foi de napolitana, cacao, margarina, esenta de rom. Ingrediente: Pentru blat: 7 albuşuri 1 cană zahăr 6 linguri făină 250 g rahat 250 g miez de nucă 2 foi de napolitană Pentru cremă: 7 gălbenuşuri 1 cană zahăr 2 linguri cacao 1 lingură apă […]

Prajitura gustoasa cu nuci si biscuiti

Prajitura cu foi de napolitana si crema cu nuci si biscuiti

Prajitura cu foi de napolitana si crema cu nuci si biscuiti din: Ingrediente: un pachet foi de napolitană 250 g unt sau margarină 300 g biscuiţi 250 g nucă măcinată 250 g zahăr tos 5 linguri cacao 250 ml lapte o fiolă esenţă rom Pentru ornat: 300 g ciocolată albă sirop de căpşune   Mod […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.