Roşii umplute cu piure de broccoli

Printeaza

Roşii umplute cu piure de broccoli

Ingrediente:Rosii umplute cu piure de broccoli

  • o căpăţână de broccoli  (400-500 g)
  • 200 g telemea de vacă
  • 8 roşii bine coapte şi mari
  • 1-2 căţei de usturoi
  • condimente
  • piper după gust
  • nucşoară

Pentru ornat:

  • 2-3 frun­ze de salată
  • 2 ardei graşi (de culori diferite)
  • 1 albuş fiert
  • 2-3 măsline
  • câteva fire de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Fierbi broccoli în apă cu sare timp de 15 minute şi pe urmă pasezi ca pe cartofi pentru piure. Cureţi usturoiul, îl pisezi şi treci brânza prin râză­toare. Le amesteci cu piureul de broc­coli şi adaugi piper, nucşoară după gust şi puţin condiment. Astfel pre­gătit, laşi piureul de broccoli să se pătrundă bine aromele.

Speli roşiile, le ştergi cu un prosop de bucătărie şi le scobeşti. Le aşezi pe un suport cu gura în jos ca să se scurgă bine şi apoi le umpli cu piureul de broccoli. Roşiile umplute trebuie ţinute 30 de minute la frigider înainte de servire.

Roşii umplute cu piure de broccoli

Rosii umplute cu piure de broccoli

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.