Retete de post: Tarta cu legume

Printeaza

O reteta de post delicioasa din: margarina, faina, apa minerala, sare, rosii, ardei, ceapa, mustar, pasta de masline verzi, masline, ciuperci, cimbru verde.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente aluat:Tarta cu legume

  • 100 g margarină
  • 400 g făină
  • 100 ml apă minerală
  • un praf de sare

Ingrediente umplutură:

  • 500 g roşii
  • 3-4 ardei
  • 2-3 cepe
  • 100 g muştar
  • 100 g pastă de măsline verzi
  • 200 g măsline
  • 200 g ciuperci
  • cimbru verde

Mod de preparare:

Se cerne făina într-un bol şi se adaugă margarina moale, sarea şi apa minerală. Se amestecă şi se obţine un aluat elastic. Se lasă la rece aproximativ 30 minute.

In acest timp, se curăţă roşiile, ciupercile, ardeii şi ceapa, se spală şi se taie feliuţe subţiri. Se tapetează tava cu hârtie pentru copt, se scoate aluatul de la rece, se întinde cu sucitorul şi se aşază în tavă. Se presează bine, apoi se unge cu muştar şi pastă de măsline.

Se pun legumele, măslinele tocate mărunt, cimbrul şi se bagă în cuptorul încins. După ce s-a rumenit tarta, se serveste caldă.

Tarta cu legume

Tarta cu legume

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tarta cu legume de post
  • tarte de post
  • tarte de post cu legume

1 comentariu

  1. Hai ca merge tarta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.