Tarta cu legume si branza

Printeaza

Tarta cu legume si branza din: faina, unt, sare, apa, praf de copt, rosii, dovlecel, boabe de porumb, ardei gras, smantana, telemea, patrunjel.

Ingrediente:Tarta_cu_legume_si_branza

pentru aluat:

  • 200 g faina
  • 100 g unt
  • o lingurita rasa sare
  • 100 ml apa
  • o lingurita rasa praf de copt

pentru garnitura:

  • 2 rosii
  • un dovlecel
  • 3 linguri boabe de porumb
  • un ardei gras
  • 3 linguri smantana
  • 150 g telemea
  • 1/2 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă făina, sarea, praful de copt si apa. Se topeşte untul si apoi se toarnă peste făină, amestecând cu o lingură de lemn. După ce s-a format aluatul, se adună într-o bilă si se dă la rece, 30 de minute.

Intre timp, dovlecelul se taie cuburi mici, roşiile felii si se fărâmiţează brânza. Se întinde aluatul, se transferă în tavă, se pun legumele, se presară brânza fărâ-miţată, pătrunjelul şi se toarnă smântână. Se lasă 30 de minute la cuptor.

Tarta cu legume si branza

Tarta_cu_legume_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.