Reteta zilei: Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate
PrinteazaPiept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate din: piept de pui, ulei de masline, rozmarin, piper, sare, afine uscate, branza de capra.
Ingrediente Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate:
- 2 piepti de pui
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingurita rozmarin proaspat tocat
- ½ linguriță piper negru
- ½ linguriță de sare
- ¼ ceasca afine uscate
- ¼ cană brânză de capră maruntita
Mod de preparare Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate:
Crestati pieptul de pui, astfel incat sa il puteti umple.
Ungeti fiecare parte cu ulei de masline si se presara cu rozmarin proaspăt, sare și piper.
Umpleți fiecare piept de pui cu branza de capra si afine.
Dati la gril si rumeniti pe fiecare parte.
Serviti pieptul de pui umplut cald.
Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate
Pofta buna!
A iesit bun?