Reteta zilei: Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate

Printeaza

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate din: piept de pui, ulei de masline, rozmarin, piper, sare, afine uscate, branza de capra.

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate

Ingrediente Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate: 

  • 2 piepti de pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita rozmarin proaspat tocat
  • ½ linguriță piper negru
  • ½ linguriță de sare
  • ¼ ceasca afine uscate
  • ¼ cană brânză de capră maruntita

 

 

 

 

Mod de preparare Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate:

Crestati pieptul de pui, astfel incat sa il puteti umple.

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate
Ungeti fiecare parte cu ulei de masline si se presara cu rozmarin proaspăt, sare și piper.

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate
Umpleți fiecare piept de pui cu branza de capra si afine.

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate
Dati la gril si rumeniti pe fiecare parte.

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate
Serviti pieptul de pui umplut cald.

 

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate

Pofta buna!

1 comentariu

  1. A iesit bun?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.