Reteta zilei: Paste cu broccoli si carnati

Printeaza

O reteta de Paste cu broccoli si carnati din: ulei de masline, usturoi, carnati, broccoli, sare, piper, paste si branza pecorino.

Paste cu broccoli si carnati

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:

  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 4 căţei de usturoi, decojiti si tocati
  • 2 carnati feliati
  • 2 buchete de broccoli oparit
  • sare si piper
  • 250 g paste
  • branza rasa Pecorino Romano

 

Mod de preparare:

Fierebeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Incalziti uleiul intr-o tigaie, adaugati usturoiul si carnatii.

Paste cu broccoli si carnati

Prajiti cateva minute carnatii.

Adăugați broccoli, asezonati cu sare si piper dupa gust.

Paste cu broccoli si carnati

Dupa ce ati gatit pastele, scurgeti-le de apa, adaugati alaturi de carnati si broccoli si amestecati timp de 1 minut.

Serviti cu branza rasa pecorino romano.

Paste cu broccoli si carnati

Paste cu broccoli si carnati

Paste cu broccoli si carnati

Pofta buna!


Poate iti palce si:

Paste_cu_broccoli_chimbir_si_ciuperci

Paste cu broccoli, ghimbir si ciuperci

Paste cu broccoli, ghimbir si ciuperci din: paste, broccoli, ceapă, ciuperci, rădăcină de ghimbir, sos de soia, seminţe de pin, ulei de măsline, sare, piper. Ingrediente:  400 g paste linguine sau tagliatelle  2 bucheţele de broccoli  1 ceapă mică albă  6 ciuperci  rădăcină de ghimbir  sos de soia  50 g seminţe de pin  ulei de măsline  sare şi piper   Mod de preparare: Spală […]

Budinca_de_paste_cu_broccoli_13

Reteta zilei: Budinca de paste cu broccoli

Budinca de paste cu broccoli din: broccoli, penne, unt, usturoi, faina, supa de pui, lapte, oregano, fulgi de ardei, branza fontina, mozzarella, parmezan, sare, piept de pui, pesmet. Ingrediente: 3 cesti de

Paste_cu_broccoli_si_ansoa

Paste cu broccoli si ansoa

Paste cu broccoli si ansoa din: broccoli, rosii cherry, zeama de lamaie, coaja de lamaie, capere, paste, ansoa, usturoi si ardei iute.

 

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Par foarte simple de facut pastele astea

  2. Cam multe in reteta asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.