Paste cu broccoli, ghimbir si ciuperci

Printeaza

Paste cu broccoli, ghimbir si ciuperci din: paste, broccoli, ceapă, ciuperci, rădăcină de ghimbir, sos de soia, seminţe de pin, ulei de măsline, sare, piper.

Paste_cu_broccoli_chimbir_si_ciuperci

Ingrediente:

  •  400 g paste linguine sau tagliatelle
  •  2 bucheţele de broccoli
  •  1 ceapă mică albă
  •  6 ciuperci
  •  rădăcină de ghimbir
  •  sos de soia
  •  50 g seminţe de pin
  •  ulei de măsline
  •  sare şi piper

 

Mod de preparare:

Spală bucheţelele de broccoli. Lasă-le la fiert timp de 5 minute în apă cu sare. Scurge-le şi taie-le în bucăţi mici. Rupe tulpinile ciupercilor, curăţă-le şi taie-le în felii subţiri. Curăţă şi taie ceapa.

Intr-o tigaie antiaderentă, căleşte ciupercile şi ceapa. Adaugă o linguriţă de ghimbir şi două linguriţe de sos de soia. Asezonează. Lasă pe foc timp de 10 minute până scade apa. Adaugă broccoli la sfârşitul timpului de gătire.

Intre timp, găteşte pastele în conformitate cu instrucţiunile de pe pachet. Scurge-le.

Prăjeşte seminţele de pin într-o tigaie antiaderentă. In aceeaşi tigaie adaugă pastele, ciupercile, o lingură cu ulei de măsline, sos de soia, piper, lasă să se călească timp de 5 minute, apoi adaugă legumele şi seminţele de pin.

Paste cu broccoli, ghimbir si ciuperci

Paste_cu_broccoli_chimbir_si_ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.