Pui cu ciuperci, la cuptor

Printeaza

Pui cu ciuperci, la cuptor din: pui, busuioc, condimente, ciuperci, ceapa, cartofi, ulei, lamaie, patrunjel.

Ingrediente:Pui_cu_ciuperci_la_cuptor

  • 1 pui mediu
  • busuioc
  • condimente, dupa preferinta
  • 2 cutii ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 50 ml ulei
  • 1 lamaie
  • patrunjel sau marar verde

 

Mod de preparare:

Tranşezi puiul în bucăţi şi îl condimentezi cu busuioc şi condimente, după preferinţă. Il laşi la macerat 20 de minute. Intr-o tavă, pui ceapa tăiată solzişori, cartofii şi ciupercile tăiate mărunt. Deasupra aşezi puiul condimentat.

Torni uleiul şi o cană cu apă şi pui câteva felii de lămâie deasupra. La sfârşit, presari verdeaţa. Este o mâncare uşor de făcut, la îndemâna oricui. Merge de minune cu castraveţi muraţi sau cu o salată de conopidă şi gogoşari muraţi.

Pui cu ciuperci, la cuptor

Pui_cu_ciuperci_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.