Placintele de cartofi cu jambon si carnati afumati

Printeaza

Placintele de cartofi cu jambon si carnati afumati din: cartofi, cârnaţi afumaţi, jambon afumat, pătrunjel verde, sare, piper, chimion.

Ingrediente:Placintele de cartofi cu jambon si carnati afumati

  • 150 g piure din cartofi fierţi în coajă
  • 50 g cârnaţi afumaţi
  • 100 g jambon afumat
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • chimion

Mod de preparare:

Se taie jambonul în 3-4 felii care se prăjesc foarte puţin la tigaie.

Din piureul de cartofi amestecat cu cârnatul tăiat în cubuleţe mici, un ou crud şi pătrunjel verde se formează plăcinţele de mărimea unei palme de copil, care se frig în uleiul de la jambon.

Se servesc pe farfurie, acoperite de feli­ile de jambon, napate cu sos brun. Merge o salată de sfeclă roşie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.