Pilaf de orez cu boabe de porumb

Printeaza

Pilaf de orez cu boabe de porumb

Ingrediente:Pilaf de orez cu boabe de porumb

  • 1 cană de orez
  • 3 căni de apă
  • 3 linguri de ulei
  • 500 g boabe de porumb

 

Mod de preparare:

Se spală orezul în zece ape, apoi se pune la fiert în cratiţa cu uleiul, apa, sare şio lingură de biovegetal.

Se fierbe până se umflăşi apa a scăzut adăugăm porumbul şi mai lăsăm timp de 10 minute la foc mic.

Se serveşte simplu, de post, sau garnitură la carne sau ouă, decorat pe deasupra cu verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.