Pilaf de orez cu carnati

Printeaza

Pilaf de orez cu carnati din: orez, carnati, untura, sare, piper, ceapa.

Ingrediente:Pilaf de orez cu carnati

  • 8-9 cârnaţi
  • 1 ceapă
  • 1 ceaşcă de orez
  • 4 ceşti apă sau zeamă de carne
  • 1 lin­gură untură
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o prăjeşti în untură până capătă o culoare aurie. Tai felii subţiri 3-4 cârnaţi şi îi prăjeşti, apoi adaugi ceapa călită. Torni apă fierbinte sau zeamă de carne şi laşi să fiarbă.

Când zeama a scazut şi a rămas 3/4 din lichid, potriveşti gustul de sare şi piper.

Adaugi orezul spălat şi scurs bine. Dai mâncarea într-un clocot şi pui cratiţa acoperită la cuptor timp de 25 de minute. După ce a fiert orezul, adaugi cârnaţii cu zeama lor şi laşi câteva mnute vasul acoperit pe jumătate cu capacul.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/pilaf-orez-carnati html
Sumar
recipe image
Nume reteta
Pilaf de orez cu carnati
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 3 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.