Piept de rata pe pat de papaya

Printeaza

O reteta delicioasa de piept de rata pe pat de papaya din: papaya, piept de rata, ulei de masline, vin rosu, cimbru si o portocala.

Ingrediente:Piept de rata pe pat de papaya

  • o felie de papaya
  • 40 g piept de raţă
  • o linguriţă de ulei de măsline
  • vin roşu
  • cimbru
  • o portocală

 

Mod de preparare:

Se face o marinată din vin roşu, cimbru, suc de portocală, ulei de măsline. Se pune în această marinată piep­tul de raţă şi se lasă 3-4 ore.

Carnea se scoate, se sotează în ulei de măsline şi se introduce în cuptor. Apoi se taie felii foarte subţiri. Se aşază pe felia de papaya, tăiată în formă de barcă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.