Pastrav la cuptor cu legume

Printeaza

Pastrav la cuptor cu legume din: pastrav, telina, morcov, ceapa, praz, ulei, sare, piper, marar, lamaie.

 

Ingrediente:Pastrav_la_cuptor_cu_legume

  • 2-3 kg pastrav proaspat
  • 2 teline cu frunze
  • 1 kg morcov
  • 3-4 cepe mari
  • 2 bucati de praz
  • ulei
  • sare
  • piper
  • marar pentru decor
  • 1 lamaie

 

 

Mod de preparare:

Cureti si speli zarzavatul, dupa care il tai marunt. Pui legumele intr-un vas cu ulei si le amesteci.

Pui sare si piper, dupa gust si le asezi intr-o tava.

Speli si cureti pestele, il sarezi in interior, il dai cu mirodenii, apoi il asezi peste legume.

Acoperi tava cu folie de aluminiu si o dai la cuptor.

Cu 5 minute inainte sa fie gata, iei folia si lasi sa se rumeneasca pestele pe ambele parti.

Servesti preparatul cald, cu paine de casa, cu vin sau bere si o salata de sezon.

Pastrav la cuptor cu legume

Pastrav_la_cuptor_cu_legume

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Pastrav cu coriandru la cuptor

Pastrav cu coriandru la cuptor

Pastrav cu coriandru la cuptor din: pastrav, coriandru, ceapa verde, ardei iuti, telina, usturoi, sos de soia, lamaie, ulei de susan, ardei, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 1 păstrăv 1 legătură coriandru verde 2 legături ceapă verde 1 bucată mică de ghimbir 2 ardei iuţi roşii 1 legătură ţelină verde 3 căţei de usturoi 2 […]

 

Pastrav cu sos de sofran

File de pastrav la cuptor

File de pastrav la cuptor din: file de pastrav, telina, praz, otet, ceapa, vin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 bucăţi file de păstrăv (circa 100 g fiecare) 30 g telină 30 g praz 10 g busuioc, pătrunjel, cimbru 80 g ceapă murată 20 ml oţet balsamic 30 ml vin alb 50 ml fumet de peşte […]

 

Pastrav in folie de aluminiu

Pastrav la cuptor, in folie

Pastrav la cuptor, in folie din: pastrav, coriandru, ceapa verde, ardei iuti, telina, usturoi, sos de soia, lamaie, ulei de susan, ardei, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 1 păstrăv 1 legătură coriandru verde 2 legături ceapă verde 1 bucată mică de ghimbir 2 ardei iuţi roşii 1 legătură ţelină verde 3 căţei de usturoi […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.